wkk

PROGRAM

KIDS CLUB - BABY CLUB


Foglalkozásvezető:
Szira Ildikó


Köv. időpont:
2017. 09. 27., szerda 10:00 - 10:45


Zajlik minden héten 2017. 09. 06. és 2018. 05. 31. között:
Szerdán
10:00 - 10:45


6 hónapos kortól 3 éves korig ajánljuk.
A Baby Club és a Jazz Mataz az LCF Clubs angol mozgásos klubja kifejezetten a legkisebb gyermekek számára készült a modern kutatásokat és a gyermeknyelvoktatás terén szerzett tapasztalatainkat figyelembe véve.
A foglalkozásokon a kicsik játékosan ismerkednek meg az angol nyelvvel, Jazz Maci sokat játszik és énekel a kicsikkel.
Mivel a korai időszak kifejezetten fontos a gyerekek fejlődése szempontjából, az angol nyelvvel való ismerkedés mellett a Jazz Mataznak még számos előnye van: az élményszerű játékok és dalok fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, mozgáskoordinációját, hallását, a szülővel együtt töltött minőségi idő pedig erősíti a kötődést, segíti a társas beilleszkedést és növeli a kicsik önbizalmát!
A 30-45 perces foglalkozásokon a gyerekek valamelyik szülő vagy nagyszülő aktív részvételével és társaságában vesznek részt. Természetesen a vidám „nyelvtanulás” otthon is folytatható a klubban elsajátított játékokkal, mondókákkal, valamint a Jazz Mataz dalaiból készült CD hallgatásával és az EnglishZone online játéktárunk legkisebbeknek szóló szekciójának nézegetésével! A klubfoglalkozásokon való részvételhez nem szükséges angol nyelvtudás, sőt, a szülők is nagyon sok mindent megtanulnak angolul.
Csatlakozzon a Kids Clubhoz még ma - alapozza meg gyermeked jövőjét most! 

Részvételi díj:  5000 Ft/4 alkalom 

Előzetes jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:

Szira Ildikó | +36 30 900 0017 | i_szira@yahoo.comCímkék: angol nyelvtanulas baba angol