wkk

PROGRAM

MAMINBABA - BABAHORDOZÓS LATIN FITNESS


Foglalkozásvezető:
Benkő Petra


Köv. időpont:
2018. 10. 01., hétfő 10:30 - 11:30


Zajlik minden héten 2018. 09. 10. és 2019. 05. 31. között:
Hétfőn
10:30 - 11:30


A Maminbaba - Hordozós Latin Fitness, egy latin tánc alapú mozgásforma kisbabás anyukáknak. A csoportos foglalkozás keretében tartott Maminbaba órák alatt az anyukák együtt mozognak a babáikkal olyan módon, hogy a gyermekek stabil babahordozó eszközben az édesanyjukra vannak kötve. A Maminbaba alapvetően az anyukák jól-létét szolgálja. Célja, hogy a kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük kimozdulni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. Ne kelljen lemondaniuk a mozgás öröméről, és tagjaivá váljanak egy jó hangulatú, hasonló élethelyzetben lévő anyákból álló csoportnak.  A Maminbaba könnyed és szórakoztató módon segíti az anyukákat visszanyerni a szülés előtti alakjukat, segít a fogyásban és a fizikai állóképességet is fejleszti. A Maminbaba órákon várandósok is részt vehetnek.
Hordozni jó! Mozogni kell! Együtt pedig még szuperebb!

Te is hordozós anyuka vagy? Szeretnél mozogni, de a babádtól nem tudsz és nem akarsz elszakadni? A kimerítő tornákat nem neked találták ki?
Próbáld ki MOST, mert hamar kinőnek a gyerekek a hordozóból!
A Maminbaba egy latin tánc alapú, igazán szórakoztató, mégis csinosító, intenzív mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak. Ugye Ti is jártok mindenféle babás programra? És mit teszel MAGADÉRT? 
A Maminbaba RÓLAD szól!
Végre egy kis kikapcsolódás NEKED, mialatt a babád is jól érzi magát. Nincs ugrálás, nincs túl hangos zene. Csinosító fitness anyának, kellemes anyaközelség a babának. Elöl és háton hordozott babákkal is végezhető 
tüzes latin ritmusok, jó közösség, szuper hangulat.

Részvételi díj:  1 300 Ft/alkalom vagy 5200 Ft/5 alkalom 
Előzetes jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:
Benkő Petra | +36 20 355 2983 | bepetra82@gmail.com | www.facebook.com/MaminbabaPetra/
Folyamatos csatlakozási lehetőség!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: mozgás baba-mama latintánc

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

KANGATRAINING

Szülés utáni regenerációs mozgásprogram
részletek...

KANGATRAINING

Szülés utáni regenerációs mozgásprogram
részletek...